22 jul 2024 20:03pm
01 02 03 04 05 13 13bgd-pan_srb

O nama

 

Energoprojekt je osnovan 1951. godine i danas predstavlja poslovni sistem koji integriše 10 akcionarskih društava koja pružaju širok spektar usluga u oblasti konsaltinga, inženjeringa, izgradnje i opremanja. Energoprojekt je jedna od najstarijih i najvećih srpskih građevinskih kompanija, sposobna da realizuje i najkompleksnije projekte, sa dugom tradicijom u sticanju iskustava. 
 
Energoprojekt Niskogradnja a.d., kao preduzeće iz sistema Energoprojekt, bavi se izgradnjom: hidroenergetskih objekata, betonskih i nasutih brana, melioracionih i drenažnih sistema, radova na zaštiti od poplava i regulaciji rečnih tokova, sistema vodosnabdevanja, kanalizacionih sistema, objekata za tretman pitkih i otpadnih voda, projekata zaštite životne sredine, puteva, gradskih saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom, mostova, aerodroma, železničkih pruga, tunela i drugih podzemnih objekata, železničkih i metro stanica i drugih infrastrukturnih objekata.
 
Tokom duge i uspešne istorije, Energoprojekt Niskogradnja a.d. je izgradila veći broj značajnih građevinskih objekata kako u Srbiji tako i u mnogim drugim zemljama.
 
Energoprojekt Niskogradnja a.d. raspolaže stručnim i iskusnim kadrovima, savremenom mehanizacijom za izvođenje građevinskih radova, laboratorijama za kontrolu kvaliteta i informacionim sistemom za planiranje i praćenje poslovanja.

Referentni projekti

 
Misija Energoprojekt Niskogradnje a.d. je da doprinese razvoju infrastrukture u svim zemljama u kojima izvodi radove i da doprinese poboljšanju uslova života u društvenom okruženju. Kompanija se afirmisala kao pouzdan izvođač koji poseduje tehničko-tehnološka znanja, međunarodno iskustvo i razumevanje specifičnosti lokalnih tržišta.
 
Energoprojekt Niskogradnja a.d. primenjuje najviše standarde etičkog poslovanja zasnovane na poštovanju zakona i propisa kojima je regulisano poslovanje u svim zemljama u kojima ima poslovne aktivnosti.